utorok 4. decembra 2012

Rana istoty pre Zilinsku nemocnicu


http://radena.blog.sme.sk/c/314148/Rana-istoty-v-zilinskej-nemocnici.html

Tou riaditelkou, ktorej sukromna firma postavila za eurofondy chalupu je Daniela Bekeova.
Kezmarska nemocnica je momentalne v stave ked sa na strechach robia alkoholove mejdany lekarov.
Volak posobil v minulosti vo firme VAPOP, ktora je napojena na osobu ktora financuje SMER: Vladimir Poor. http://foaf.sk/firmy/14850
Volak prevádzkuje sročku PENZIÓN PLESO, ktorá je zdravotníckym neštátnym zariadením so špecializáciou na urológiu a chirurgiu.

S Volákom však do nemocnice prišla ešte jedna zaujímavá osoba – Čech Tomáš Tvarůžek. Ten sa v minulosti motal aj okolo podozrivého predaja pozemkov v meste Brandýs nad Labem - Stará Boleslav. S Volákom sa stretol minimálne práve v Kežmarku, kde ako spoločník a konateľ vstupoval so spoločnosťou PP Partnership do nemocnice ako súkromný partner v rámci jej ozdravovania. V žilinskej nemocnici momentálne zastáva pozíciu krízového manažéra. Otázny je však spôsob, v akom pomere túto činnosť  Tvarůžek vykonáva, keďže Volák podpísal so spoločnosťou PP Partnership do roku 2015 zmluvu, v ktorej sa nemocnica zaväzuje zaplatiť spoločnosti 9.900 E bez DPH za ʺbusiness planʺ. Ak by bol Tvarůžek platený ako zamestnanec nemocnice, bol by v silnom konflikte záujmov.

Tu su blizke firmy na Tvaruzka: su tam uz aj akciove nemocnice...
http://foaf.sk/firmy/276298

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára